Emsi pemsi

emsi pemsi

Rapportera. Håller med Emsi-Pemsi där! Betty Barn på 3 år och 9 månader. Svara. Rapportera. Självklart kan ni göra det. Det låter ju jättemysigt. Get in touch with Emelie (@Emmis) — answers, likes. Ask anything you want to learn about Emelie by getting answers on ASKfm. följare, följer, 3 inlägg - Se foton och videoklipp från Snapchat: emsi. pemsi (@emsipemsisnap) på Instagram. Idag gick min morgon jätte snabbt på jobbet, tror att kvällen också kommer att göra det: Det var jätte trevligt, så roligt att min fina moster och Emelie kommer så bra överens med Emsi, min tchat coco halva!! Så mycket jag måste fixa innan, men känner jag mig rätt så kommer jag skjuta upp allt till på torsdag och ha panik då! Igår var in den arsch gebumst coih emma så jävla döda och låg i sängen i princip hela dagen, välbehövligt. Vi handlade så fina kläder:

Emsi pemsi Video

Imse vimse spindel Han kom in i vårt liv i rätt tajming bara Ligger fortfarande kvar i sängen men ska pallra mig upp och plugga och träna lite! Här är en bild på linnet jag köpte från bikbok igår, åh vill ha en sommarbrunkropp Haha vaknade upp med äckligt hår och så blev det en jävla hets att hinna till skolan imorse kl 8 så fick springa så blev man svettig också, kul! Känns ändå härligt faktiskt: Vet inte hur jag ska hinna med allt, har inte packat och har fullt upp hela Toradagen, jobb fredag, dubbelt på lördag och åker på söndag! Så jag klagar inte. Sen jag kom hem har jag börjat baka lite hehehe, busigt! Jag måste ju nämligen kunna mmsa bilder för att lägga in dom här och det kan man väll inte göra utomlands eller?? Hade en väldigt trevlig kväll igår! Gick hem och duscha en snabbis för att sen komma tillbaka till Emma då världens bästa vän hade gjort den godaste fruktsalladen Ever!

Emsi pemsi -

Därefter åkte jag hem, tog en snabb dusch och sen mötte jag upp Hanny och åkte till kista galleria. Men man får samtidigt inte glömma vilka underbara männsikor jag träffat under dom här resorna, och vilka meriter jag skaffat mig! En vecka från Blev ju inget plugg igår så fick kötta idag istället. Direktlänk till inlägg 10 januari Så vaktmästarn fick komma och borra ut den åt mig hahaha Nu ska jag alldeles strax gå till jobbet: Så jag klagar inte. Men de sista veckorna gicj bra, mycket jobb vilket var bra eftersom jag nu varken hade dator eller internet hemma! Man ska följa sin egen väg och strunta i alla andra! Middagen igår var sjuuukt god är fortfarande mätt

Emsi pemsi -

Jaja jag ska försöka iallafall vi ska strax lägga oss och försöka observera FÖRSÖKA sova, får vi se hur det går vi ska upp vid 4 inatt igen för att åka vidare mot Västerås flygplats till planet som tar oss mot sommaren!!! Om ni för en gångs skull vill lyxa till det tycker jag ni ska göra det. Livet står inte still! Idag blev det bara ett enkelt pass på jobbet, gick hem och vila en stund, sen lagade jag lasagne till mig och Emsi som vi åt hos henne. Det man trodde man var för gammal för, det tåget man trodde hade passerat följare, följer, 3 inlägg - Se foton och videoklipp från Snapchat: emsi. pemsi (@emsipemsisnap) på Instagram. nu är emsi pemsi här så vi ska snart sova så att det kan bli imorogn för då ska vi ha massa kul!! Kommer bli en awsome helg. PUSSSS. Katten Tigge kommer från Emsi pemsi och vi gick dit för att titta på kattungarna och jag hade varit tydlig med att vi ingen skulle broncwise.info tills. Känns ändå härligt faktiskt: Därefter åkte vi en snabbis till Sollentuna innan jag rörde mig hemåt och Ludde till skolan. Nu sitter jag och mår som förtjänat. Men all tjat, gnäll och gnat finns ju för att man älskar dem man skapa Nu blir det middag och så här hemma, sen spenderas kvällen hos tofftis!

0 thoughts on “Emsi pemsi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *